Luogo Comune 2019

‘Roots’
‘Roots’
‘Roots’
‘Ramienta del campo’
‘Ramienta del campo’
‘Ramienta del campo’

Arrels

La meva obra d’art per a la residència d’art de Riba-roja anomenada “arrels” voldria investigar, a través d’un enfocament gràfic similar a l’antic atles, la relació entre l’aspecte del món rural de la zona i la seva forta connexió amb la història de Catalunya, especialment després de recents esdeveniments polítics. Esdeveniments dels últims dos anys.
La meva feina generalment es basa en la investigació, la flora i fauna locals, les tradicions i aspectes locals que marquen diferents llocs i la lectura a través d’un llenguatge gràfic proper a la il·lustració filtrada per la meva interpretació.
Totes les informacions i els enllaços que pots trobar a la meva pintura es basen en l’experiència que vaig viure durant la setmana a Riba-roja, el que vaig veure o vaig col·leccionar i em confronti amb la gent local que viu aquí cada dia.

Presentem a Luogo Comune, un artista multidisciplinari italià amb seu a Bolonya. Ha estudiat Història de l’Art a Milà i ha cursat un màster en Disseny Gràfic i Il·lustració a ISIA Urbino. A partir del 2017, ha començat a treballar independentment. Les seves obres abasten espais interiors i exteriors, utilitzant una gran varietat de mitjans. Com a artista urbà, ha pintat murals a diferents ciutats italianes i països com Polònia, Àustria, Anglaterra, Espanya i el Marroc. De fet, viatjar i explorar noves localitats és una clau important per a l’evolució de la seva obra.