La cinquena edició del Riu d’Art Street Fest!

Riba Rocks convoca la cinquena edició del Riu d’Art Street Fest per a artistes nacionals i internacionals. A partir d’avui i fins el 5 d’abril es poden presentar les propostes artístiques a través del web riudart.cat.

Avui 19 de febrer s’ha obert la convocatòria del festival d’artistes nacionals i internacionals que, conegut com a Riu d’art, se celebra al mes de juny a Riba-roja d’Ebre, i que aquest any arriba a la seva cinquena edició. Fins al 5 d’abril, les propostes es poden presentar a través del web www.riudart.cat. El veredicte del jurat, format per persones relacionades amb el món de l’art i de Riba-roja, es farà públic la primera setmana d’abril, així que els artistes finalment escollits tindran dos mesos abans de la cita, que tindrà lloc del 10 al 20 de juny.

Riu d’Art és una iniciativa organitzada per l’Associació Cultural Riba Rocks amb el suport del Ajuntament de Riba-roja d’Ebre, oberta a artistes de totes les nacionalitats. Parteix de l’art com a elements transversal i dinamitzador proposant-los una estada de dues setmanes la poble perquè els artistes desenvolupin la seva proposta artística, alhora que es coneixen i fan xarxa entre ells per fomentar projectes internacionals entre artistes autòctons i d’altres països. Riba Rocks els proporcionarà els espais urbans idonis on realitzar les seves intervencions: parets, façanes, jardins, places… enguany com a novetat a partir de les propostes que es presentin i no d’espai prèviament seleccionats, fomentant així la creativitat dels participants.

Leave a Reply

Your email address will not be published.