Fer una sol·licitud

L’activitat es realitzarà durant 13 dies: del 10 al 22 de juny del 2019. Els artistes internacionals es podran allotjar del 7 al 24 de juny 2019. Els artistes necessitaran la seva pròpia assegurança mèdica.

L’organització informarà de la seva deliberació el dia 8 d’abril de 2019 i ho comunicarà als seleccionats a través de correu electrònic.

La documentació podrá presentar-se en: català, castellà o anglès. L’organització podrà realitzar alguns arranjaments tècnics previs a la ubicació de l’obra (cimentacions, connexió d’energia, facilitació i transport d’elements com fusta, pedres, etc..) si així ho requereix la creació artística.

Es valorarà no excedir-se en el pressupost, la utilització d’elements reciclats, la capacitat d’integrar l’obra amb l’entorn així com la seva relació en el context històric, social i cultural de Riba-roja d’Ebre i Catalunya.

L’organització podrà enregistrar i documentar el procés creatiu de l’obra. L’artista podrà ser requerit per a realitzar entrevistes o altres col·laboracions d’indole mediàtica. Si del projecte sorgís la possibilitat de realitzar alguna publicació, l’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre es reserva el dret d’utilitzar imatges i seqüències de les obres d’art creades. Si d’aquesta se’n derivessin beneficis econòmics aquests es destinaran exclusivament a finançar projectes culturals.

Les obres seran instal·lades permanentment al municipi de Riba-roja d’Ebre. Si l’obra proposada inclou performance o elements efímers, haurà d’estar documentat ja sigui en vídeo o fotografia amb la finalitat de crear un registre de l’esdeveniment.

Envieu la vostra sol·licitud a info@riudart.cat amb la informació següent:

  • Nom i cognoms
  • Email
  • Data de naixement
  • CV (currículum vitae d’una sola pàgina)
  • Pàgina web i xarxes socials
  • Imatges d’obras anteriores (max 4)
  • Proposta de projecte (un màxim de 1000 caràcters)