Sarah Misselbrook 2017

el mapa de les obres

‘Comunió de la vida’

Un dibuix específic del lloc que reacciona a l’espai i la textura de la superfície sobre la base de l’estructura interior de la fruita de la figuera relaciona l’obra amb el seu entorn.

La paret presenta una canonada de drenatge d’aigua que està embolicada pel dibuix i un motlle de les mans de l’artista, que té una planta sedum per al rebrot.

L’obra comenta els cicles de la natura i com es pot veure en l’entorn del llogaret, les generacions de persones, el moviment i la font de vida del riu, la lletjor però la bellesa simultània de la vida i la mort.

Misselbrook, nascuda al Regne Unit el 1977, va obtenir una llicenciatura en Belles Arts a la Universitat de Nottingham Trent, que va donar inici a la seva pràctica multi-mitjana abordant temes relacionats amb el cos com a llenç i consumidor en resposta a les expectatives de la societat . Misselbrook va completar una qualificació centrada en la psicologia desordenada, així com guanyar el seu PGCE el 2004 de la Universitat de Southampton. El programa de mestratge d’Misselbrook va incloure una instal·lació escultòrica i actuacions gravades que transmetien actes educatius, religiosos i submisos en missions de perfecció.

Aquest comportament estructurat i rendiment està proporcionant una nova dimensió per a l’artista, obrint la seva pràctica i interrompent processos controlats i exhibicions. Més recentment, l’artista ha completat diverses comissions públiques, incloent un treball de paret a gran escala a la zona rural de Catalunya el 2012, titulat “Protecció”, comentant sobre l’ús de la llengua catalana i la protecció de la dona a la llar . En 2014 Misselbrook va crear un treball d’instal·lació a gran escala a NLCS Jeju, Corea del Sud, inspirant-se en l’illa volcànica i la cal·ligrafia tradicional i la incorporació de les actuacions de la comunitat, la fosa i la impressió corporal. Actualment, l’artista treballa en presentacions corporals específiques de terreny, en terrenys i en comissions públiques i tallers educatius tant al Regne Unit com a nivell internacional.

Pàgina web – sarahmisselbrook.com