Roser Gay 2018

el mapa de les obres

‘Recollint la primavera’

He escollit una casa abandonada que hi ha al carrer Garites. Concretament la portalada, tapiada d’una casa que sempre he vist buida. Una casa morta, però amb una particularitat. Aquesta façana ha estat consentida i cuidada per la veïna que hi viu davant. D’un temps ençà, aquesta veïna hi ha començat a col·locar testos plens de flors i de cop, la dotada d’orgull i d’esperança. De fet aquesta casa mai havia captat el meu interès, i des que algú l’ha començat a estimar, cada dia la miro i em fixo si les flors ja s’han obert, o si les orenetes hi faran niu aquest any. Així doncs, de mica en mica, el que havia desaparegut torna a la vida amb més ganes que mai. Això és el que jo desitjo que li passi a Riba-roja, i que la màgia d’aquest carrer es propagui per tot el nucli antic, que cada vegada més rapidament, s’està enfonsant sense remei. Tant de bo els deus i les deesses estiguin al nostre costat i els nostres fills puguin sentir que viuen al paradís.

Roser Gay

Em dic Roser Gay i tinc trenta-dos anys. L’any 2016 vaig tornar a instal·lar-me al poble amb la intenció de reinventar-me. Els darrers quinze anys he estat
formant-me com a il·lustradora, creativa i professora, vivint i estudiant a diverses ciutats. Ara m’agradaria poder desenvolupar-me com a professional a la meva terra. D’alguna manera, ara cal tornar als orígens. Estic treballant des de l’espai de la Zona Líquida de Riba-roja d’Ebre, Amb el seu projecte de coworking rural, se m’ofereix la plataforma per a treballar amb vosaltres de la manera més còmoda i adaptable als nous temps.

Pàgina web – www.rosergay.blogspot.com