Romina Cristi 2018

el mapa de les obres

‘Llocs intangibles

Aquest projecte, busca encarnar un aspecte essencial de Riba-roja d’Ebre el qual jeu només en els pensaments dels seus habitants. Aquesta capa immaterial està constituïda pels pensaments vinculats a aquells racons quotidians que evoquen records, o en els que es pot perdre la mirada en l’horitzó per poder desconnectar de la rutina, o potser un lloc en el que, simplement, es pot passar una bona estona amb els amics.

Aquests tresors subtils, que queden omesos en els mapes oficials, són els que aquesta escultura desenvolupada amb la participació directa de la gent, vol incorporar al món físic. Això es realitza a través de símbols vinculats a llocs especials i personals, els quals són conservats en pots de vidre.

Es convida al públic a observar el que hi ha darrere d’aquests objectes i a animar-se a trobar aquests racons amb l’ajuda dels mapes associats a cada tresor que estan guardats a la biblioteca pública del poble.

Romina Cristi

Sóc una cercadora. Sóc una arquitecta, investigadora urbana, aquarel·lista de paisatges miniatura, ‘urban sketcher’, cartógrafa i ara estic en el camí per connectar aquestes facetes a través de l’art. M’agrada cantar, recol·lectar objectes antics ‘Cachureos’ i conversar passejant per camins al costat d’algú. Sóc de Santiago, Chile. Actualment visc a Southampton, Regne Unit.

Pàgina web – www.rco.space/