Phil Bird 2016

el mapa de les obres

‘Visions by the River Ebre’

Som artistes i músics que treballen com ‘Troubadour’s Garden’ dins del gènere visionari de l’art. La nostra forma de treballar en aquest mural combinat, intuïció, improvisació, preplanificación i investigació en l’àrea local.

La bellesa salvatge del paisatge de Catalunya, és molt inspirador per a nosaltres. El nostre tema murals abasta folklore, mite, referències musicals i imatges extretes de l’entorn natural de la zona.

En la nostra última visita aquí Phil va escriure una cançó molt imaginativa inspirada en l’esperit d’aquest lloc, i això va resultar en una traducció col·laborativa d’un vers de la seva cançó per un poeta de Barcelona. Això es pot veure escrit a la porta d’entrada principal. Els mons visionaris de les nostres pintures són també una característica important del Mural.

Phil té pintures a col·leccions nacionals i privades a Gran Bretanya i Europa. Ha exhibit les seves pintures a nivell nacional i internacional durant més de 30 anys. Com a pintor i músic, ha rebut fons per iniciar nombroses arts en educació i comunitat en el Regne Unit i internacionalment.

Com a compositor seves composicions líriques s’entrellacen una mitologia personal del paisatge amb l’experiència humana i els contes de la vida La seva música té una qualitat que es relaxa lenta, que té les seves arrels en un amor de la tradició de la balada popular, Una vora contemporani.

Des de 1997 Phil s’ha produït 5 àlbums de CD amb les seves cançons Narratives and Poems, ell és un artista professional amb molts festivals incloent Glastonbury, Greenbelt, Off Grid Buddhafield i Quest al seu crèdit, així com teatres, centres d’arts, música acústica i clubs populars. Ell ara treballa com jardí dels trobadors amb el company músic i pintor Anna georghiou. Recentment han actuat al festival de música i art Riba Rocks ressò a Catalunya i va crear un mural a Riba-roja d’Ebre.

Pàgina web – www.artmusephilbird.com