Oliver Hall 2017

el mapa de les obres

‘Cicle, temps, tradició’

A Riba-roja, dins les Festes Majors del poble a l’agost els habitants del poble han participat i perpetuat en el temps una carrera anual pels carrers de centenars d’anys, “La Cursa Pedestre”. Al costat d’un edifici buit a La Plaça del Forn, adjacent al riu Ebre, vaig pintar un mural que il·lustra les cames d’un corredor. La meva intenció era expressar un paral·lelisme entre les diferents generacions connectades a través del temps en la mateixa activitat a través de la història del pobles i del riu Ebre infinitament corrent i tallant el seu camí a través de la vall.

La Música que acompanya el lapse-time és luna sardana, ball típic català anomenat “La Santa Espina”, canço prohibida pel règim de Franco. La cançó sona diàriament pels carrers del poble per tal d’informar de les activitats o informacions rellevants del poble..

Em podria definir com un artista basat en els estudis dels arcs a Southampton. La meva feina consisteix en el dibuix representatiu i abstracte. També treballo l’escultura, la fotografia i el vídeo.

Em considero un artista multi-disciplinar, tot i que el meu enfocament principal, o la pràctica subjacent, és el dibuix. Sento que de vegades el concepte és millor per a un ús diferent dels mitjans de comunicació i tenir més espai per explorar diferents pràctiques i materials i crea nous patrons en el pensament a través de l’experiència, l’assaig i l’error i l’auto-reflexió.

A través de la meva pròpia perspectiva i amb el meu rerefons cultural en ment, em preocupa el paper que exercim a la vida. Em concentro en els raonaments existencials per ser un artista i com es correspon amb el tema. Per exemple, no vull fer Art Ambiental i referir-me al tema massa directament, sinó reflexionar sobre ell i explorar la forma en què és part d’un panorama més ampli dins de la Naturalesa Humana o la Condició Humana. Oliver Hall

Pàgina web – oliverhallartist.co.uk