MaryAnn Loo 2018

el mapa de les obres

‘The Riba-roja dream tree’

La llavor d’un somni es planta primer, després es nodreix i es rega amb passió i amor, fins que es converteix en una estructura estable i robusta que es connecta amb els núvols. Aquesta és la casa dels somiadors, un pont entre els aspectes pràctics i aspiracionals de la vida (molt semblant a la dita “Mantingues els peus a terra i el cap als núvols”).
Representa la vida ideal, on tots poden perseguir simultàniament la seva passió i mantenir
sota les estructures pràctiques. I quan la passió i la pràctica s’alimenten i es nodreixen contínuament, l’Arbre dels Somnis es torna més vibrant, més abundant i més gran.
L’Arbre dels Somnis també representa la col·laboració i la comunitat, un espai on tots poden reunir-se per celebrar els seus dons i expressar el seu veritable jo. És un món ideal, on tots poden complir les seves aspiracions junts, fent d’aquest món un lloc millor.
L’Arbre dels Somnis de Riba-roja és una celebració dels diversos aspectes d’aquesta vila que he vist, experimentat i après durant la residència de dues setmanes. Des dels forns de ginebre, a la independència de Catalunya, a les migdiades i les festes, als diversos artistes que han deixat la seva empremta: passat, present i més en els pròxims anys.
A nivell personal, la meva part preferida d’aquest Arbre dels Somnis és el Bar Pota. Aquesta mateixa paret on l’Arbre destaca i recorda la ubicació original d’aquest lloc. El Bar Pota actual és també on els artistes teniem la majoria de les nostres àpats, preparats diàriament per la encantadora parella propietària del lloc i que hi treballa cada dia. Aquest és també el lloc on he compartit moltes converses i intercanvis culturals, amb persones de la comunitat local i artistes de tot el món.
Aquesta experiència s’ha convertit en una part especial de; meu Arbre dels Somnis personal, mentre construeixo el meu somni de ser una artista i viatjar pel món.
Qué passa amb tu? Quin és el teu somni? I com creixeràs el teu Arbre dels Somnis?

MaryAnn Loo

“L’art ens permet trobar-nos i perdre’ns al mateix temps”. – Thomas Merton

Hola i gràcies per veure la meva obra d’art. Espero que aprenguis alguna cosa més sobre tú, i m’agradaria compartir una mica més sobre per què la vaig crear i les històries darrere de les obres.

Pàgina web – www.maryannloo.com/