Karen Harvey 2018

el mapa de les obres

‘Underneath’

Una ballarina solista es mou a través d’una sèrie d’influències transitòries, sota de la superfície de les aparences dins el paisatge històric de Riba-roja d’Ebre. Inspirat per les seves qualitats físiques, aquest rendiment específic del lloc ocorre en el punt de trobada entre la terra, l’arquitectura i el moviment del riu.

 

 

Originària de Raleigh, Carolina del Nord, EE. UU., Posseeix un BFA en Dansa Contemporània de l’Escola d’Arts de la Universitat de Carolina del Nord (2004), on va rebre un premi del Canceller per la seva excel·lència. També va assistir a programes intensius d’estiu: American Dance Festival, Carolina del Nord Governor’s School, North Carolina Dance Festival, NYU-Tisch, Tanzfest Berlin i Impulztanz.

Mentre vivia a la ciutat de Nova York (2004-14), Karen va actuar com a membre de la companyia amb Neta Dance Company, Rebecca Lazier Dance i Jin Ju Song-Begin ‘s Dóna-On Dance, entre altres produccions i projectes col·laboratius.

Karen ha ensenyat cursos de dansa contemporània i improvisació internacionalment. Més recentment, es va centrar en treballar amb ballarins preprofessionals a Berlín.

La seva coreografia ha estat presentada per molts programes compartits al voltant de la ciutat de Nova York, així com amb el suport de residències a Kinderhook Farm i Mount Tremper Arts (EE. UU.) I Lake Studios Berlin (DE). Arrelat i efímer, la seva visió artística no té un propòsit específic. Desenvolupar gradualment al llarg del temps, sovint canviant juntament amb les persones i la dinàmica de cada actuació.

Pàgina web – www.karenharvey.eu/