Carys Wilson 2018

el mapa de les obres

‘Take time, walk slow, notice the treasures all around you’

Vaig començar el meu mural caminant, mirant, recollint i dibuixant les plantes al llarg del camí, tant a Riba-roja com al llarg del riu. Trobant bellesa i interès tant en les plantes “cuidades”, les males herbes i la flora sostinguda per un mur de formigó.

Estar en un entorn desconegut em fa mirar més de prop: tracto d’observar com si fos la primera vegada que veia alguna cosa, de desxifrar les formes, el color i la línia. Vaig fer servir el carbó de l’arbe de Ginebre per dibuixar els meus dibuixos i composicions inicials. La seva naturalesa oliosa ho fa brillant per utilitzar com a eina de dibuix. Vull encoratjar les persones a reduir la velocitat i observar la bellesa que els envolta.

Carys Wilson

La meva pràctica resideix principalment en el dibuix. Les línies, superfícies, marques, tons i textures que descobreixo en el dibuix alimenta la meva pintura, gravat i treball en mitjans mixtos, que al seu torn es tradueix en dibuixos posteriors.

Treballar des de l’observació és fonamental per a la forma en què començo a pensar i a crear una imatge. Responc al meu entorn i, depenent de la meva ubicació o la residència en la qual participo, la meva pràctica ha evolucionat en diverses direccions. Vaig utilitzar el cos com a subjecte per explorar la línia dibuixada, i em vaig moure entre la figuració i la semiabstracció, explorant les tensions entre un tema reconeixible, capes de línies abstractes i fils observats del dibuix, intercalats en una composició. De vegades, això es desenvolupa més sobre la fisicalitat dels materials i les eines de dibuix que estic fent servir. Altres vegades, un dibuix romana dins del nostre “món real”, de figures i la seva relació dins de l’espai del paper. M’inspiren els moviments ràpids i lents, i els meus propis gestos físics al dibuixar, i com aquests poden promoure una varietat de línies i marques.

Pàgina web – www.caryswilson.co.uk/