Anna Georghiou 2016

el mapa de les obres

‘Visions by the River Ebre’

Som artistes i músics que treballem com ‘Troubadour’s Garden’ dins del gènere visionari de l’art. La nostra forma de treballar en aquest mural ha estat la combinació d’intuïció, d’improvisació, de pre-planificació i investigació en la cultura i entorns locals.

La bellesa salvatge del paisatge de Catalunya, és molt inspiradora per a nosaltres. El nostre tema pel mural abasta folklore, mite, referències musicals i imatges extretes de l’entorn natural de la zona.

En la nostra última visita aquí Phil va escriure una cançó molt imaginativa inspirada en l’esperit d’aquest lloc, i això va resultar en una traducció col·laborativa d’un vers de la seva cançó per a un poeta de Barcelona. Això es pot veure escrit a la porta de l’entrada principal de l’antic escorxador. Els mons visionaris de les nostres pintures són també una característica important del Mural.

ANNA GEORGHIOU

L’obra d’Anna representa grups de figures en un entorn intemporal; Oferint als espectadors possibles mons alternatius, qüestionant les percepcions de la realitat i de l’ésser. El seu treball abasta creativitat, imaginació, esperit i color.

“L’honestedat en l’art és important per a mi, l’art no necessita xoc o que segueixi les tendències superficials buides. En una època de cinisme
desitjo afirmar les qualitats perdurables de l’esperit humà i tractar de revifar la recerca del Logos (l’ànima), i “el poder perspicaç de la ment”.

Anna és un artista britànica / xipriota. En completar la seva llicenciatura en Psicologia / Filosofia va anar a estudiar art i viure a Xipre durant 6 anys. Durant aquest temps ella va ensenyar a estudiants d’art de postgrau i el seu treball va representar a Xipre en diverses exposicions nacionals i internacionals a través de les Nacions Unides, el Ministeri d’Educació i Cultura de Xipre i la Cambra de Belles Arts de Xipre.

Després del seu mestratge en Belles Arts, es va traslladar al paisatge poderós i evocador de l’antiga Dartmoor una inspiració contínua per a la seva pintura i música. Aquí ha participat en diversos projectes, festivals i exposicions locals, nacionals i internacionals. Ella també ha qualificat recentment com un terapeuta de la Aroma.

Pàgina web – www.artannageorghiou.info