Anna Georghiou 2017

el mapa de les obres

Water Carriers

‘Water Carrier’ (el portador d’aigua) en part és un homenatge que reconeix a tots els que portaven l’aigua del riu Ebre al poble. L’aigua conté molts simbolismes que viuen i flueixen, la font vital de la vida. El mural és també una celebració de color, harmonia, bellesa i imaginació. Va ser meravellós parlar amb gent del poble que pogués recordar aquells temps i que van viere l’experiència de portar l’aigua al llarg d’aquest camí.

L’obra d’Anna representa grups de figures en un entorn intemporal; Oferint als espectadors possibles mons alternatius, qüestionant les percepcions de la realitat i de l’ésser. El seu treball abasta creativitat, imaginació, esperit i color.

“L’honestedat en l’art és important per a mi, l’art no necessita seguir les tendències superficials buides. En una època de cinisme
desitjo afirmar les qualitats perdurables de l’esperit humà i tractar de revifar la recerca del Logos (l’ànima), i “el poder perspicaç de la ment”.

Anna és un artista britànica / xipriota. En completar la seva llicenciatura en Psicologia / Filosofia va anar a estudiar art i viure a Xipre durant 6 anys. Durant aquest temps ella va ensenyar estudiants d’art de postgrau i postgrau i el seu treball va representar a Xipre en diverses exposicions nacionals i internacionals a través de les Nacions Unides, el Ministeri d’Educació i Cultura de Xipre i la Cambra de Belles Arts de Xipre.

Després del seu mestratge en Belles Arts, es va traslladar al paisatge poderós i evocador de l’antiga Dartmoor una inspiració contínua per a la seva pintura i música. Aquí ha participat en diversos projectes, festivals i exposicions locals, nacionals i internacionals. Ella també s’ha qualificat recentment com un terapeuta de la Aroma.

Pàgina web – www.artannageorghiou.info