Riba-roja d’Ebre

Riba-roja d’Ebre és un municipi de la Ribera d’Ebre, província de Tarragona, situat en un meandre de l’Ebre i envoltat de natura, posseeix tots els serveis per garantir un gran confort i qualitat de vida per a totes les edats.

Actualment la xarxa viària és configurada per la carretera T-741 de Flix a Riba-roja, que enllaça amb la C-12 (Eix de l’Ebre) i per la TV-7411, que connecta amb la Pobla de Massaluca i Faió.

El temps de desplaçament aproximat és de 40 minuts des de Lleida, 50 minuts des de Reus i Tortosa, 1 hora des de Tarragona i 2 hores des de Barcelona.

La línia de ferrocarril de Barcelona a Madrid, per Reus i Móra la Nova, té estació a Riba-roja d’Ebre.

És el primer poble en disposar d’una xarxa de fibra òptica amb velocitats de fins a 150MB, d’un espai de coworking rural d’accés gratuït, telecentre, biblioteca, piscines municipals (estiu), club nàutic, 3 pistes de paddel, futbol i un club nàutic entre d’altres serveis.

Ensenyament, sanitat, comerç, esport, cultura, lleure, gastronomia i festes permeten viure amb les millors condicions. Un valor en alça de tranquil·litat, lluny de les aglomeracions urbanes.

Per més informació: www.riba-roja.cat