Phil Bird

‘La dona de l’Arc de Sant Martí’

Woman of the Rainbow és una cançó que vaig escriure sobre temes ecològics / espirituals i una figura simbòlica en el Mural. Ella és un guardià mític de la terra, una figura de renaixement / renaixement.

De l’vidre en el seu front el chakra emana dels quatre elements físics que creen el món i de la seva Chakra Cor l’Arc de Sant Martí que ho infon amb esperit.

En la seva gola chakra (comunicació) he col·locat una versió modificada de l’emblema català. Ella sosté una branca d’olivera en una mà i la geometria de la bresca en l’altra, Les abelles, igual que les idees pol·linitzen i cullen la dolça energia rica de la vida, i emmagatzemar-los per al seu ús en la simetria bella i vasta de les seves construccions.

La llebre amb l’àmfora és un símbol del trampós de la creativitat fora del caos en moltes cultures. També he inclòs oliveres i algunes flors que són natives de Catalunya, un cérvol que sovint ha aparegut en el meu art com a guia de llocs màgics, una guineu per portar la part de darrere salvatge i un gecko perquè m’agrada veure’ls cada vegada que Visitar el poble.

Phil té pintures a col·leccions nacionals i privades a Gran Bretanya i Europa. Ha exhibit les seves pintures a nivell nacional i internacional durant més de 30 anys. Com a pintor i músic, ha rebut fons per iniciar nombroses arts en educació i comunitat en el Regne Unit i internacionalment.

Com a compositor seves composicions líriques s’entrellacen una mitologia personal del paisatge amb l’experiència humana i els contes de la vida La seva música té una qualitat que es relaxa lenta, que té les seves arrels en un amor de la tradició de la balada popular, Una vora contemporani.

Des de 1997 Phil s’ha produït 5 àlbums de CD amb les seves cançons Narratives and Poems, ell és un artista professional amb molts festivals incloent Glastonbury, Greenbelt, Off Grid Buddhafield i Quest al seu crèdit, així com teatres, centres d’arts, música acústica i clubs populars. Ell ara treballa com jardí dels trobadors amb el company músic i pintor Anna georghiou. Recentment han actuat al festival de música i art Riba Rocks ressò a Catalunya i va crear un mural a Riba-roja d’Ebre.

Pàgina web – www.artmusephilbird.com