Oliver Hall

‘Cicle, temps, tradició’

En Riba-roja, els habitants del poble han mantingut una carrera anual pel poble durant centenars d’anys. Al costat d’un edifici buit a La Plaça del Forn, adjacent al riu Ebre, vaig pintar un mural que il·lustra les cames que s’executen. La meva intenció era expressar un paral·lel entre les diferents generacions connectades a través del temps en la mateixa activitat a través de la història dels pobles i el riu Ebre infinitament corrent i tallant el seu camí a través de la vall.

La Música Acompanyant el lapse de temps és l’Himne de Catalunya, La Santa Espina, un cop prohibit pel règim de Franco. La cançó es tocava diàriament a la plaça del poble tannoy entre anuncis al costat de on estava treballant.

“Sóc un artista practicant basat en els estudis dels arcs a Southampton. La meva feina consisteix en dibuix representatiu i abstracte. També treball en Escultura, fotografia i Video / Instal·lació.

Em considero un artista multi-mitjana, tot i que el meu enfocament principal, o la pràctica subjacent, és el dibuix. Sento que de vegades el concepte és millor per a un ús diferent dels mitjans de comunicació i tenir més espai per explorar diferents pràctiques i materials crea nous patrons en el pensament a través de l’experiència, l’assaig i l’error i l’auto-reflexió.

A través de la meva pròpia perspectiva i amb la meva rerefons cultural en ment, em preocupa el paper que exercim a la vida. Em concentro en els raonaments existencials per ser un artista i com es correspon amb el tema. Per exemple, no vull fer Art Ambiental i referir-me al tema massa directament, sinó reflexionar sobre ell i explorar la forma en què és part d’un panorama més ampli dins de la Naturalesa Humana o la Condició Humana.” Oliver Hall

Pàgina web – oliverhallartist.co.uk