Anna Georghiou

‘Visions by the River Ebre’

Som artistes i músics que treballen com ‘Troubadour’s Garden’ dins del gènere visionari de l’art. La nostra forma de treballar en aquest mural combinat, intuïció, improvisació, preplanificación i investigació en l’àrea local.

La bellesa salvatge del paisatge de Catalunya, és molt inspirador per a nosaltres. El nostre tema murals abasta folklore, mite, referències musicals i imatges extretes de l’entorn natural de la zona.

En la nostra última visita aquí Phil va escriure una cançó molt imaginativa inspirada en l’esperit d’aquest lloc, i això va resultar en una traducció col·laborativa d’un vers de la seva cançó per un poeta de Barcelona. Això es pot veure escrit a la porta d’entrada principal. Els mons visionaris de les nostres pintures són també una característica important del Mural.

ANNA GEORGHIOU

L’obra d’Anna representa grups de figures en un entorn intemporal; Oferint als espectadors possibles mons alternatius, qüestionant les percepcions de la realitat i de l’ésser. El seu treball abasta creativitat, imaginació, esperit i color.

“L’honestedat en l’art és important per a mi, l’art no necessita xoc o segueixi les tendències superficials buit. En una època de cinisme
desitjo afirmar les qualitats perdurables de l’esperit humà i tractar de revifar la recerca del Logos (l’ànima), i “el poder perspicaç de la ment”.

Anna és un artista britànica / xipriota. En completar la seva llicenciatura en Psicologia / Filosofia va anar a estudiar art i viure a Xipre durant 6 anys. Durant aquest temps ella va ensenyar estudiants d’art de postgrau i postgrau i el seu treball va representar a Xipre en diverses exposicions nacionals i internacionals a través de les Nacions Unides, el Ministeri d’Educació i Cultura de Xipre i la Cambra de Belles Arts de Xipre.

Després del seu mestratge en Belles Arts, es va traslladar al paisatge poderós i evocador de l’antiga Dartmoor una inspiració contínua per a la seva pintura i música. Aquí ha participat en diversos projectes, festivals i exposicions locals, nacionals i internacionals. Ella també ha qualificat recentment com un terapeuta de la Aroma.

Pàgina web – www.artannageorghiou.info